A Kisvakond családi bölcsőde (korábban "családi napközi") 6 hónapos - 4 éves korú gyermekek részére nyújt napközbeni ellátást. Feladatunknak tekintjük, hogy biztonságot, nyugalmat, szeretetet adó légkört teremtsünk azon kisgyermekek számára, akiket szüleik gondjainkra bíznak életük legfontosabb első négy évében. Három tágas szobával, sószobával, kerttel, fejlesztő foglalkozásokkal biztosítjuk a gyerekek jó közérzetét és fejlődését. Családi bölcsődénk egész napos gondozást, nevelést nyújt a dolgozó, a GYES-en lévő, a tanulni vágyó, vagy éppen pár órára kikapcsolódni vágyó szülők részére.

Célunk, hogy családias, meleg, barátságos légkörben, személyre szabott bánásmóddal járuljunk hozzá a gyermekek személyiségének kibontakozásához egy olyan nagycsaládot mintázva, ahol az anya állandóan jelen van, és minden gyermek számíthat rá. Fontos számunkra, hogy nyugodt, derűs, kiegyensúlyozott hátteret biztosítsunk a gyermekek önfeledt játékához, mindennapi tevékenységéhez.

Tágas, világos szobáinkban kis létszámban, tapasztalt, szakképzett szakgondozónőkkel tesszük lehetővé, hogy a gyermekeket az egyéni igényeiknek, érdeklődésüknek megfelelően a legoptimálisabban fejlesszük. A kis csoportlétszám lehetővé teszi az egyénre szabott foglalkozást, a fertőzéses megbetegedések ritkábbak, a különleges bánásmódban részesülő gyermekek szükségletei jobban kielégíthetőek. A családias körülmények megkönnyítik a kisgyermek számára a szülőtől való elszakadást, amit a gyermek igénye szerinti fokozatos beszoktatással segítünk.